top of page

Sobre nosaltres / Els eixos fonamentals de Feim Santa Eugènia són la participació ciutadana, la transparència, la gestió coherent, la promoció local, el creixement sostenible del poble, la defensa del patrimoni i la llengua propis i la salut com a dret.


Volem implicar la ciutadania en la presa de decisions per millorar la qualitat i l’eficàcia de la gestió pública. Volem un poble obert, sa i viu, on gent de totes les edats trobin un espai adequat per a realitzar les seves activitats.


La informació és un dret irrenunciable per a qualsevol poble democràtic amb esperit participatiu, crític i compromès. Volem la màxima transparència i informar els taujans i les taujanes de totes aquelles decisions que es prenguin a l’Ajuntament.
 

Volem assegurar una atenció directa al ciutadà i garantir uns serveis socials municipals (o mancomunats) àgils i eficients.


Volem recuperar la cultura de la terra. Santa Eugènia disposa d’un patrimoni arquitectònic, arqueològic, etnològic i cultural molt ric, que cal conservar i valorar.
 

Volem treballar per una gestió i un consum responsable dels recursos per tal de construir un model de poble sostenible i amb capacitat d’adaptació als canvis que la societat reclama. Volem fomentar les energies renovables, el reciclatge i una gestió de l’aigua eficient.
 

Volem defensar la llengua, la cultura i el patrimoni propis com a signes identitaris de Santa Eugènia. Volem una educació equitativa, inclusiva i de qualitat.

FEIM_SANTA_EUGÈNIA_-_Logo.jpg
bottom of page