top of page

L'equip FEIM / Coneix la llista electoral de FEIM Santa Eugènia

Joan Riutort.jpg
Lena_Guàrdia.jpg
Toni Bibiloni.jpg
Joan Riutort Crespí, de Sa Rabassa

Mestre d’escola de formació i marger de vocació. Fa 26 anys que fa feina al Consell de Mallorca com a marger. Va començar aprenent l’ofici desde zero, i des de l’any 2007 exerceix com a Mestre d’Oficis Marger. Treballa a la Ruta de la Pedra en Sec, per preservar el patrimoni etnològic, paisatgístic i immaterial de Mallorca.  Aquesta darrera legislatura ha exercit de portaveu del grup municipal MOVEM SANTA EUGÈNIA i ha fet la formació de l’Aula de Regidors de la FELIB (Federació d’Entitats Locals de les Illes Balears).

Lena Guàrdia Crespí, de Can Francina

Llicenciada en Geografia i Màster en Formació del Professorat, ha treballat com a tècnica en mobilitat i en el Sistema d’Informació Geogràfica de la Universitat de les Illes Balears. Actualment fa feina de professora d’un Programa de Qualificació Inicial d’embarcacions i reparacions nàutiques a l’Ajuntament d’Alcúdia.

Toni Bibiloni Oliver, de Can Prim

Administratiu, encara que faig feina com a tècnic de manteniment a PalmaActiva. Jugador de bàsquet i entrenador de formació.Molt participatiu al dia a dia del nostre poble. He estat monitor de l’esplai Gínjols, membre de la colla gegantera i de l’associació Slot.

Maria Ferrer.jpg
Maria Ferrer Cañellas, de Can Sant

Graduada en Administració d’Empreses i Màster en Direcció d’Empreses Esportives, actualment administrativa a una empresa d’oci i esport. Estudiant del Grau en Turisme i Postgrau en Nutrició Esportiva, té experiència en l’administració al Servei d’Esports de la Diputació de Barcelona i a Ports de les Illes Balears.

Joan Bibiloni.jpg
Joan Bibiloni Amengual

Tècnic en Cuina i Gastronomia, actualment és cuiner i pastisser a un hotel de luxe 5 estrelles a Puigpunyent. Va ser monitor de temps lliure de l’esplai Gínjols i de l’escola d’estiu de Santa Eugènia, i voluntari a activitats del poble com la Mostra d’Arts Escèniques o la cursa del llogarets.

Núria Abad.jpg
Núria Abad Rivas

Periodista i gestora de projectes vinculats a la cultura i la sensibilització, així com productora, directora i guionista de documentals i programes de televisió en col·laboració amb diverses productores de Balears i Catalunya. També és especialista en la planificació i execució d’estratègies integrals de Comunicació.

Santi Amengual.jpg
Santi Amengual Cañellas

Graduat en Arts Aplicades i Oficis Artístics a l’Escola Superior de Disseny de les Illes Balears, treballa com a freelance en el món del disseny gràfic i l’interiorisme. Des de 1997 fins a l’actualitat, administra i gestiona la benzinera de Santa Eugènia. És vicepresident de l’associació cultural Taujart.

Radesh_Fernández.jpg
Radesh Fernandez Coenegracht

Organitzadora d’esdeveniments culturals i d’oci. Els seus estudis de Comunicació, i el seu origen i experiència multicultural, desperten el seu interès en l’ésser humà, com funciona, pensa i actua en el seu àmbit social. Col·labora amb esdeveniments del poble, com Taujart, la fira i les festes del poble.

Alfredo Cuchiani.jpg
Alfredo H. Cucchiani Tafura

Tècnic naval i patró d’altura, ha dedicat la seva principal ocupació al sector nàutic i la navegació. Ha fet incursions en l’estudi d’energies renovables i s’ha dedicat durant uns anys a les instal·lacions de calefacció, fontaneria, energia solar tèrmica i biomassa. Amant de la mar, la natura i l’esport.

FEIM_SANTA_EUGÈNIA_-_Logo.jpg
bottom of page